The Blog Single

آشپزی صنعتی ( پخت و طعم دار کردن غذا )

روش های نوین پخت و طعم دار کردن غذا ویژه آشپزخانه واحدهای صنعتی ( سطح متوسط )

محتوای آموزشی :

  • شناخت انواع آرد ها و مخمر ها و خمیر ترش و استفاده صحیح
  • آموزش تهیه 20 نوع سالاد ایرانی و بین المللی ( سالاد ملل )
  • پخت 20 نوع غذای دریایی ملل
  • آموزش سرو و گارنیش غذاهای دریایی
  • آموزش تهیه انواع سس های ایرانی و ملل

مدت دوره : دو روز

ارائه مدرک بین المللی فنی و حرفه ای

جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان آموزشگاه تماس بگیرید .

09130200577

031-32243832

031-32239768

پاسخ دهید