آشپزی صنعتی ( پخت و طعم دار کردن غذا )

روش های نوین پخت و طعم دار کردن غذا ویژه آشپزخانه واحدهای صنعتی ( سطح متوسط )
محتوای آموزشی :
- شناخت انواع آرد ها و مخمر ها و خمیر ترش و استفاده صحیح
- آموزش تهیه 20 نوع سالاد ایرانی و بین المللی ( سالاد ملل )
- پخت 20 نوع غذای دریایی ملل
- آموزش سرو و گارنیش غذاهای دریایی
- آموزش تهیه انواع سس های ایرانی و ملل
مدت دوره : دو روز
ارائه مدرک بین المللی فنی و حرفه ای
جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان آموزشگاه تماس بگیرید .
09130200577
031-32243832
031-32239768